تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 82
بازدید ماه : 1209
بازدید کل : 166545
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
بالای 18 سال، مناسب ترین سن جراحی عیوب انکساری چشم
صص چشم با اشاره به این که یکی از روش های دائم اصلاح عیوب انکساری چشم جراحی لیزیک، لازک و ... است که در آنها سطح قرنیه تراش داده می شود، می گوید:«این روش بسیار مرسوم است البته شرایطی دارد چون زخامت قرنیه باید زخامت لازم را داشته باشد بخصوص در شماره های بالای چشم. در شماره های پایین تر این روش نتیجه خوبی ندارد چون عیب انکساری مجددا بر می گردد. در کسانی که از این روش ها نمی توانند استفاده کنند، یک روش وجود دارد به نام کاشت عدسی داخل چشمی.»
دکتر احمد شجاعی در گفتگو با سلامانه، تصریح میکند:« اساس کار در این جراحی ها یکی است و پزشک تشخیص می دهد که برای هر چشمی کدام روش مناسب تر است. در هر سنی این اعمال را می توان انجام داد ولی چون تا رشد کامل هنوز شماره چشم متوقف نشده، انجام آن توصیه نمی شود. بعد از سن 18 سالگی به شرط این که چشم دیگر ضعیف نشود، می توان آن را جراحی کرد. البته موارد استثنایی هم وجود دارد به طوری که شاید در سنین 11 سالگی هم بتوان فرد را جراحی کرد. مثلا اگر کودکی شماره چشم 10 در یک چشم و شماره صفر در چشم دیگر داشته باشد، ناچار به انجام عمل جراحی است چون نمی تواند از عینک یا لنز استفاده کند. »
این جراح چشم می افزاید:«این اعمال ممکن است در طول زمان در بعضی افراد منجر به حساسیت و خشکی چشم شوند. برای همین در مناطق گرم و خشک این عوارض بیشتر دیده می شود اما منع کلی در این زمینه وجود ندارد.
یکی از روش های دائم اصلاح عیوب انکساری چشم جراحی لیزیک،لازک و...است که در آنها سطح قرنیه تراش داده می شود«این روش بسیار مرسوم است البته شرایطی دارد چون زخامت قرنیه باید زخامت لازم را داشته باشد بخصوص در شماره های بالای چشم.در شماره های پایین تر این روش نتیجه خوبی ندارد چون عیب انکساری مجددا بر می گردد.در کسانی که از این روش ها نمی توانند استفاده کنند،یک روش وجود دارد به نام کاشت عدسی داخل چشمی.»به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامانه؛دکتر احمد شجاعی،تصریح میکند:«اساس کار در این جراحی ها یکی است و پزشک تشخیص می دهد که برای هر چشمی کدام روش مناسب تر است.در هر سنی این اعمال را می توان انجام داد ولی چون تا رشد کامل هنوز شماره چشم متوقف نشده،انجام آن توصیه نمی شود.بعد از سن 18 سالگی به شرط این که چشم دیگر ضعیف نشود،می توان آن را جراحی کرد.البته موارد استثنایی هم وجود دارد به طوری که شاید در سنین 11 سالگی هم بتوان فرد را جراحی کرد.مثلا اگر کودکی شماره چشم 10 در یک چشم و شماره صفر در چشم دیگر داشته باشد،ناچار به انجام عمل جراحی است چون نمی تواند از عینک یا لنز استفاده کند.»این جراح چشم می افزاید:«این اعمال ممکن است در طول زمان در بعضی افراد منجر به حساسیت و خشکی چشم شوند.برای همین در مناطق گرم و خشک این عوارض بیشتر دیده می شود اما منع کلی در این زمینه وجود ندارد.
نظرات شما عزیزان: